Stelton kaffetratt till termoskanna

Stelton kaffetratt till termoskanna

Steltons kaffetratt är en praktisk universaltratt som har utvecklats för att passa alla Stelton termoskannor: EM77, Emma och Amphora. Med kaffetratten kan du göra filterkaffe och experimentera med pour over- eller slow brew direkt i din termoskanna. I EM77 pressas filtret på plats med ett lätt tryck medan det i termoskannorna Emma och Amphora skruvas i. Till Emma passar kaffetratten till kannorna där öppningen har en diameter på 55 mm. Kaffetratten är designad för kaffefilter av storlek 1x4.


Antal


kr

Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Artikelnummer 1020
Material PP plast
Designer Stelton
Serie Classic
Skötselråd Tål diskmaskin.
Mått (BxHxD) 14.2x13.5x13.5 cm
Vikt 116 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!