Bar Tumbler Whisky Optical 2-pack

Bar Tumbler Whisky Optical 2-pack

Det här glaset är perfekt för drinkar och läskedrycker. ”Optical O” är baserad på den populära serien ”The O Wine Tumbler”. Bar Tumbler är den perfekta samlingen för alla whisky- och drinkälskare. I serien ingår höga och låga glas såväl som glasset. Inspirationen till glasen kommer från den franska art nouveau-epoken. Med sin nostalgiska känsla blir de en skön kontrast till Riedels perfekt avskalade vinglas.


Antal


kr

Reidels

Druvsorten är en av de viktigaste faktorerna för hur ett vin doftar och smakar. Vad som också är avgörande för vinupplevelsen är i vilket glas vinet avnjuts. Ett bra vinglas har en kupa som lockar fram druvans bästa egenskaper och skapar harmoni mellan utseende, doft och smak. Riedel har arbetat med att ta fram druvspecifika vinglas i nära 50 års tid och är idag helt marknadsledande på området. För sommelierer och vinkännare världen över är Riedelglasen ett måste.


Visa samtliga produkter från Reidels
Artikelnummer R-0515/90-2
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!