Sudio A1 Pro The seamless sound companion

Sudio A1 Pro The seamless sound companion

Sudio A1 Pro är trådlösa in-ear-hörlurar med aktiv brusreducering som levererar en sömlös ljudupplevelse. De har en batteritid på upp till 5 timmar per laddning, med ytterligare 24 timmar från det medföljande laddningsfodralet. Hörlurarna är IPX4-klassade för vattenresistens och erbjuder stabil anslutning via Bluetooth 5.3. Med en ergonomisk design och touchkontroller är de perfekta för både vardagsbruk och träning. Sudio A1 Pro finns i flera färger, inklusive rosa, och kombinerar stil med funktionalitet för en överlägsen lyssnarupplevelse.
Antal


kr

Sudio

Sudio är ett svenskt företag som specialiserar sig på att designa och tillverka ljudprodukter, främst hörlurar. Företaget grundades med målet att erbjuda stilrena ljudprodukter som kombinerar skandinavisk design med en exceptionell ljudkvalitet. Sudio strävar efter att skapa produkter som inte bara presterar bra utan också har en estetisk appell och kan ses som en modeaccessoar. De erbjuder en rad olika hörlurar, som alla kännetecknas av minimalistisk design och intuitiva användargränssnitt.


Visa samtliga produkter från Sudio
Artikelnummer A1PRO4
Dimensioner Case: 61*47*25mm
Vikt laddetui 36,6g
Touchfunktion ja
Tryckmetod 1-färgstryck
Speltid Upp till 5 timmar
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!