Sudio N2  the all in one earbuds

Sudio N2 the all in one earbuds

Sudio N2 Pro är utformade med din komfort i åtanke, med ultralätta material och anpassningsbara silikonhylsor som säkerställer att de sitter bekvämt i öronen, oavsett hur länge du har dem på dig. De är dessutom utrustade med avancerad teknologi som levererar kristallklart ljud och djup bas som lyfter din musik.

Med multipoint Bluetooth-anslutning kan du enkelt växla mellan olika enheter, vilket gör Sudio N2 Pro lika flexibla som ditt liv. Oavsett om du är på kontoret, i gymmet eller på resande fot, levererar dessa öronsnäckor ljudkvalitet och funktionalitet som möter alla dina behov.

Förutom överlägsen ljudkvalitet, är dessa öronsnäckor även vattentåliga enligt IPX4-standard, vilket gör dem perfekta för både träningspass och oväntade regnskurar. Med trådlös laddning och upp till 6 timmars spelning per laddning – plus ytterligare 24 timmar från det kompakta laddningsfodralet – är du aldrig långt från din nästa musiksession.
Antal


kr

Sudio

Sudio är ett svenskt företag som specialiserar sig på att designa och tillverka ljudprodukter, främst hörlurar. Företaget grundades med målet att erbjuda stilrena ljudprodukter som kombinerar skandinavisk design med en exceptionell ljudkvalitet. Sudio strävar efter att skapa produkter som inte bara presterar bra utan också har en estetisk appell och kan ses som en modeaccessoar. De erbjuder en rad olika hörlurar, som alla kännetecknas av minimalistisk design och intuitiva användargränssnitt.


Visa samtliga produkter från Sudio
Artikelnummer N2PROBLK
Vikt laddetui 47g
Touchfunktion ja
Tryckmetod 1-färgstryck
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!