WT17 - Stretch T-shirt Long Sleeve

WT17 - Stretch T-shirt Long Sleeve

Denna fantastiska långärmade t-shirt är inte bara bekväm, den är också otroligt snygg. Med sin 5 % stretch och perfekta skärning sitter den som gjuten på kroppen. Tillverkad av högkvalitativt material med en vikt på 180 g/m2, är denna tröja perfekt för daglig användning. Oavsett om du behöver ett profil- eller yrkesplagg, passar den perfekt för alla serviceyrken. Ge din stil en uppgradering med denna mångsidiga och trendiga t-shirt som du kommer att använda om och om igen.
Antal


kr

Antal 1 25
Pris/st 225,00 205,00

Texstar

The Texstar Way
Vitt, rött, blått, grått och svart. Kan det bli enklare? The Texstar Way gör det enkelt. Med fem basfärger och kläder som är snyggt skurna för att sitta bra på både tjejer och killar, så finns det något som passar alla på företaget. Allt är väl färgavstämt och med kanske marknadens bästa passform.

Bygg din värld med Texstar
Texstar håller ihop ditt varumärke. De flesta företag i servicesektorn inser vikten av att agera och uppfattas som ett varumärke. Personalen är ansiktet utåt och med ett snyggt och enhetligt intryck - vare sig man arbetar ute på fältet, i butiken, på lagret eller kontoret - så ska det hålla ihop. Texstar har något som passar alla och det gör att ni trivs.


Visa samtliga produkter från Texstar
Artikelnummer WT170100
Material 95% bomull, 5% spandex, 180 g/m2.
Tvättråd Temperatur: 40, Typ: Bomullstvätt, Torktumling: Ej torktumling, Strykning: En prick, Blekning: Ingen blekning, Kemtvätt: Ej kemtvätt
Dam / Herr Kvinna
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
XS 81
S 218
M 323
L 161
XL 70
2XL 106

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!