Conrad T-shirt

Conrad T-shirt

Denna fantastiska T-shirt är inte bara stilren och bekväm, den är också designad med avvikande paneler i sidan och på axlarna för att öka din synbarhet och göra dig synlig på ett unikt sätt. Med elastan i halsribben får du också en ökad hållfasthet och en perfekt passform som håller länge. Oavsett om du är ute och springer, cyklar eller bara vill synas i mängden, är denna T-shirt det perfekta valet för dig. Sätt din egen prägel och gör ett starkt intryck med denna unika och säljande T-shirt.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 199,00

South West®

Vår bransch utvecklas snabbt - och långsamt. Trender och mode avlöser varandra hastigt, men behovet av praktiska och snygga baskläder förändras långsammare. Här har South West hittat en balans. I det stora och växande sortimentet finns plats för både det trygga, tidlösa och det nytänkande med det lilla extra.

I ett stort sortiment finns också möjligheten att finna plagg som uttrycker vem man är. Kläder är identitet, både när det gäller individen, gruppen och företaget. Då är det särskilt viktigt med hög kvalitet, god design och skön passform. Dessutom erbjuder South West ytterligare möjligheter att sätta sin egen prägel på kläderna.


Visa samtliga produkter från South West®
Artikelnummer 1000323912
Material 65% Polyester Vortex,35% Cotton
Modell Male
Ursprungsland Bangladesh
Tvättinstruktioner 60°C,Do not bleach,Do not tumble dry,Iron (1) low temperature (max 100°C),Do not dry clean
OEKO-TEX SE 21-272
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
XS 45
S 101
M 88
L 247
XL 33
XXL 0
3XL 0
4XL 6
5XL 9
6XL 20

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!