FJ64 - Winter Jacket

FJ64 - Winter Jacket

Uppgradera din vintergarderob med vår senaste tillskott - en snygg och tålig vinterjacka som kommer att vara din bästa vän under kalla vinterdagar. Tillverkad med omsorgsfullt utvalda material, erbjuder denna jacka en perfekt balans mellan lättviktighet och värme. Med två praktiska bröstfickor, en förlängd rygg och invändiga fickor, är denna jacka både funktionell och stilren. Oavsett om du arbetar inom bygg, service, butik, transport eller förskolor, kommer denna jacka att passa perfekt för dig. För att sätta er prägel på jackan och skapa er egen unika image, erbjuder vi även brodyr. Ta steget och investera i denna vinterjacka som kommer att göra din vinterupplevelse mer komfortabel och stilfull. Beställ nu med Q-nummer: 265.


Antal


kr

Antal 1 25
Pris/st 1955,00 1777,00

Texstar

The Texstar Way
Vitt, rött, blått, grått och svart. Kan det bli enklare? The Texstar Way gör det enkelt. Med fem basfärger och kläder som är snyggt skurna för att sitta bra på både tjejer och killar, så finns det något som passar alla på företaget. Allt är väl färgavstämt och med kanske marknadens bästa passform.

Bygg din värld med Texstar
Texstar håller ihop ditt varumärke. De flesta företag i servicesektorn inser vikten av att agera och uppfattas som ett varumärke. Personalen är ansiktet utåt och med ett snyggt och enhetligt intryck - vare sig man arbetar ute på fältet, i butiken, på lagret eller kontoret - så ska det hålla ihop. Texstar har något som passar alla och det gör att ni trivs.


Visa samtliga produkter från Texstar
Artikelnummer FJ649900
Material 100% polyester, 400g/m2. Waterproof zippers. Storm cuff-mudd i ärmslut.
Tvättråd Temperatur: 40, Torktumling: Ej torktumling, Strykning: Ej Strykning, Blekning: Ingen blekning, Kemtvätt: Kan kemtvättas
Dam / Herr Unisex
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
S 94
M 239
L 270
XL 138
2XL 59
3XL 15
4XL 2

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!