MASCOT® CUSTOMIZED

MASCOT® CUSTOMIZED

Andasfunktion, vind- och vattentät med tejpade sömmar. Med CLIMASCOT® Lightweight Insulation. Stängning med blixtlås och invändigt vindfång. Huvan är fodrad och löstagbar. Hög krage. Fickor på framstycket. Innerficka med kardborreband. Ergonomiskt utformade ärmar ger god rörelsefrihet. Kardborreband vid handleden. Blixtlås nederst på ryggen, invändigt, för användning vid tryck/broderi. Reflexeffekter. Resårkanten i nederkanten är reglerbar.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 1229,00

Mascot®

MASCOT tillverkar produkter som håller länge för kunderna. Företaget har producerat arbetskläder av högsta kvalitet sedan 1982. Kläderna är tillverkade enligt deras Tested to Work-princip, vilket är din garanti för att arbetskläderna uppfyller dina krav på funktion och komfort samt håller länge.
MASCOT tar ansvar för både människor och miljö. Sedan 2008 har MASCOT sina egna produktionsanläggningar, och idag har de över 2 600 kollegor i Vietnam och Laos, som är anställda under goda arbetsförhållanden. MASCOT:s egna produktionsanläggningar är certifierade enligt den mest eftertraktade certifieringen inom CSR: SA8000.

Kläder av god kvalitet är dock endast en del av vad MASCOT levererar. Hög leveranssäkerhet och en effektiv logistiklösning innebär att över 5 miljoner produkter på vårt högteknologiska lager snabbt och enkelt kan levereras till dig.


Visa samtliga produkter från Mascot®
Artikelnummer 22435-231-010
EAN 5715411066426
Material 100% polyester
Typ Vinterjacka
Vikt 1.160 kg
Ursprungsland Lao Peoples Democratic Republic
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!