Screentryck

Screentryck kallas även för direkttryck och är en tryckteknik som funkar väldigt bra på de flesta material som andra tryckmetoder annars inte tillåter. Med screentryck kan man bland annat trycka reflexfärg, guld, silver, glitter och folie.

Om screentryck

Screentryck är en beprövad och effektiv tryckmetod som är bland den allra vanligaste tryckmetoden när man trycker på framförallt kläder. Det är en kostnadseffektiv lösning där priset baseras på antal tryckfärger ? det gör att du själv kan välja att anpassa din design till en budget som passar dig. Screentryck har en långvarig hållbarhet och behåller kvalitén på trycket efter många tvättar och användning.

Tryckprocessen går till som så att färg med hjälp av en rakel pressas genom en tunn väv som är fastspänd i en ram. De partier som inte ska tryckas täcks av schabloner som inte släpper fram färgen till tryckobjektet. Med den här tryckmetoden trycker man bara en färg åt gången. En av fördelarna med att använda sig av screentryck som tryckmetod för din order är att vi använder PMS-koder för att ta fram precis de färgerna som finns i din logga.

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!