Leverantörer

Här listar vi ett urval av olika leverantörer som tillverkar profilkläder eller merchandise, och som vi samarbetar med. Varje partner har något unikt i sitt sortiment som gjort att vi valt att presentera just dessa utöver vårat övriga sortiment!


 

Sedan lanseringen 2012 har STANLEY / STELLA fokuserat på enkelhet, med plaggets uppbyggnad som fokus. Deras plagg har en hög kvalitet och deras mål är att enbart tillverka plagg som initierar förändringar i textilindustrin, gjorda på ett mer humant, etiskt och ekologiskt sätt. Stanley/Stella är ett av få varumärken med GOTS-certifiering. Plaggen är dessutom vegan-approved.

 

Visa katalog

Neutral® tillverkar kläder av högsta kvalitet. Deras sortiment är tillverkat i 100% ekologisk Fairtrade-bomull. Varje Neutral-produkt tillverkas och certifieras enligt de högsta miljö-, sociala och etiska standarderna i världen. Tillsammans täcker certifikaten varje enskild del av produktionsprocessen, vilket ger en garanti för att varje Neutral®-produkt tillverkas med hänsyn till människor och planeten. Neutral är ett av få varumärken med GOTS-certifiering.

Visa katalog

Cottover är en bred serie basplagg av hög kvalitet, de är sköna och färgbeständiga samt hållbara över tid – gjorda på 100% ekologisk fairtrade-bomull. Cottover jobbar helhjärtat med hållbarhet och har certifikat på sina produkter som täcker de största utmaningarna vid tillverkning av kläder sett till kvalitet, hälsa, miljö och arbetsvillkor. Cottover är bland annat certifierade med GOTS och OEKO tex, svanen och Fairtrade.

 

Visa katalog

CONTINENTAL® har tillverkat och sålt plagg till marknadsförings- och detaljhandeln sedan 1994. Etisk tillverkning har alltid varit en viktig del i deras varumärkesutveckling och de upprätthåller ett nära samarbete med FAIR WEAR FOUNDATION som fortsätter att inspektera sina fabriker i Turkiet och Indien för rättvisa arbetsförhållanden. Alla produkter är designade och tillverkade speciellt för dekoration av kläder och är lämpliga för alla screentryckstekniker samt digitaltryck.

 

Visa katalog

Earth Positive® erbjuder klimatneutrala profilkläder som är organiskt och etiskt rätt gjorda. Dem tillverkas enbart i fabriker som upprätthålls genom hållbar energi via wind och solkraft. Deras sortiment är designat som trendiga företagskläder med högkvalitet och minimerad påverkan på miljön.  Varumärket är ett no-label som möjliggör för kunder att själva märka sina plagg på det sätt som önskas. Earth Positive® är ett av få varumärken med GOTS-certifiering.

 

Visa katalog

Nimbus är främst kända för sin Skandinaviska design med fokus på funktionalitet som skapar en professionell look för företagare. Deras plagg är stilrena och skapar främst plagg som T-shirts, skjortor, jackor och pikéer. Deras huvudmål är att leverera detaljhandelsinspirerade ytterkläder och kläder med ett tydligt skandinaviskt arv. Alla produkter är designade i Danmark och distribueras över hela Europa via ett mycket dedikerat säljteam och ett nätverk av väletablerade ambassadörer.

 

Visa katalog

Urban Classics är ett trendigt märke som tillverkar hållbara produkter som passar bra både på jobbet och i vardagen. Urban Classics finns i över 30 länder och erbjuder ett brett sortiment av produkter av både T-shirts, hoodies, byxor, shorts och jackor med mera. Urban Classics plagg är tillverkade av hög kvalitet och håller samtidigt en rimlig prislapp. Alla produkter är gjorda med omsorg in i minsta detalj.

 

Visa katalog

Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas. I fyra årtionden har dom levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder. Deras kunskap om hur ett tränings- och tävlingsplagg ska designas för att erbjuda optimal funktion kommer till stor del från ett långt och givande samarbete med elitidrottare över hela världen.

 

Visa katalog

TEE JAYS tillverkar främst klassiska, trendiga basplagg för den moderna mannen och kvinnan, inspirerad av deras danska rötter och skapad med kärlek av enkel design och högkvalitativa textilier. Vår 2021-kollektion innehåller TEE JAYS klassiker samt helt nya modeller. Dem erbjuder allt ifrån performance-plagg, jackor, pikéer, sweatshirts och T-shirts.

Visa katalog

Snickers började som ett litet svenskt företag med inriktning på arbetskläder med fokus på tillförlitlig säkerhet och komfort för både dam och herr. Idag har företaget utvecklats, men fokus på ett smartare, säkert och högkvalitativt sortiment kvarstår. Snickers strävar efter att ständigt utveckla konceptet moderna arbetskläder. Deras roll är att hitta lösningar som förenklar, förbättrar och inspirerar deras bransch att bli bättre, mer produktiva och användarfokuserade.

Visa katalog

Projob är ett svenskt innovativt märke för arbetskläder. Dem använder starka beprövade material i sina kläder och utsätter dem för noggrann granskning då det är av största vikt att dessa plagg är tåliga och klarar av mycket slitage. ProJob ställer höga krav på sina leverantörer när det gäller tillverkningstekniker och fokuserar på att skapa produkter som har så lite påverkan på miljön som möjligt.

Visa katalog

JOBMAN Workwear tillverkar hållbara arbetkläder gjorda för och av proffs. JOBMAN skapar arbetskläder med modern deisgn av hög kvalitet för yrkesverksamma inom alla brancher. Fokus ligger på funktionalitet, prestanda och skydd samtidigt som de ska vara väldigt bekväma och praktiska att bära. Deras kläder är skapade i Sverige och gjorda av avancerade material som skapar funktionalitet i varje liten del av plagget.

Visa katalog

Varumärket Sebago grundades 1946 av trion Daniel Wellehan, William Beaudoin och Joseph Cordeau för att tillgodose kundernas efterfrågan på högklassiga vardags- och fritidsskor. Sebago är starkt förknippat med segling och utifrån elementen saltvatten, sol och luft skapar varumärket även kläder som ska tåla en aktiv livsstil. Utifrån dessa element har Sebago utvecklat kläder och skor för aktivt bruk på och omkring have t sedan 1946. Design och funktion med inspiration från våra marina rötter i New England, USA, är en gemensam nämnare för alla våra kollektioner.

Visa katalog

We are British from the beginning, but our clothes, footwear, luggages and accessories are designed with an international outlook so you can be active in all climates, on all terrains, anywhere in the world.

We test our products to the extreme in the world’s most hostile environments, and in the labs, to drive innovation so you can trust our products to perform and endure. People often tell us of their twenty-plus-year-old Musto garments that have been used incessantly and are still performing well.

Visa katalog

In 1990, we began creating top-quality sportswear for the golf course and beyond. Today, our designs span your whole lifestyle – keeping you polished and professional at work, comfortable during downtime and trail-ready even in ever-changing weather like ours. In 2007, we were acquired by the Sweden-based New Wave Group AB, which creates, acquires and develops branded merchandise for the corporate profiling and consumer markets, mainly within the clothing, accessory and gift sectors.

Visa katalog

Vi är experter på skjortor. Vårt sortiment håller högsta kvalitet och är utvecklat med precision i varje detalj såväl när det gäller materialval som modeller och passform.

Med hjälp av våra konfektionskunskaper kan vi anpassa även våra skjortor till dina önskemål så att du får en skjorta som är perfekt för dig – utan kompromisser. Högkvalitativa produkter i form utav skjortor och pullovers. Material i lammull, merino samt cashmere/cotton.

Visa katalog

South West makes clothing you feel comfortable in. Garments that make it easy to represent your company or club with a sense of style and pride. It’s your favourite sweater, which you seem to be able to wash a million times. It’s the trousers that feel stylish and comfortable throughout the working day, and the jacket which keeps you dry in all weather. It’s the sportswear that retains its shape when you’re at the gym, taking a run or playing padel.