Kundcase x Swagg

Här presenterar vi några spännande samarbeten och vägen fram till rätt profilkläder och profilprodukter för flera företag. Utifrån kundens önskemål och behov arbetar vi aktivt för att komma fram till rätt lösning för dig och ditt företag för att synas på rätt sätt.

Twiceme x Swagg

Twiceme är ett svenskt företag, est. 2017, som arbetar för att inspirera människor att agera på den mest mänskliga av instinkter - att hjälpa andra. Läs mer om deras arbete på twiceme.com. Vi på Swagg är väldigt glada att Twiceme är en återkommande kund hos oss. I denna beställning blev det bland annat Stanley/Stella Fuser tröjor med tryck, shoppingväskor och ett gäng temporära tatueringar som är ett roligt och kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sitt varumärke på!

Vi är återkommande kunder hos Swagg och har hittills bara haft positiva upplevelser. Snabb leverans, tydlig kommunikation och proffsigt bemötande.

- Linnea Koistinen, Marketing & PR Manager

IG x Swagg

IG är en av de världsledande mäklarna på finansmarknaden för trading och kortsiktiga investeringar.

IG var ute efter ett kit av flera produkter och landade i en tröja med halfzip och duffelbag med brodyr. Vidare gjorde vi även vattenflaskor med tryck, anteckningsblock med tryck, tuggumi och choklad tryckta med IG:s logga. Sammantaget blev det en bra och varierad uppsättning profilkläder och profilprodukter som kan användas både internt och i marknadsföringssammanhang.

Swagg har ett stort utbud som har lyckats bistå oss med trycksaker oavsett våra behov eller ändamål. Med en smidig dialog, god tryckkvalité och snabb leverans är vi mycket nöjda över vårt samarbete med Swagg.

- Olivia Bodare, Marketing Executive på IG

WorkNorway x Swagg

WorkNorway Group AS jobbar med att rekrytera och bemanna den norska marknaden med huvudkontor i Stockholm. Genom att testa sig fram bland flera leverantörer landade de tillslut hos oss på Swagg som leverantör av profilkläder i Stockholm. Deras senaste beställning bestod av totebags med tryck, sportflaskor med tryck och första hjälpen-kit med tryck samt en medicinsk penna med LED-lampa, även den med företagets egna logotyp.

Swagg är det tryckeri som gett oss bäst service av de vi har använt oss av under de senaste 10 åren!

- Mattias Eriksson, VD WorkNorway Group

Personio x Swagg

Personio är ett internationellt företag som hittade oss genom att söka efter en hållbar leverantör av profilprodukter. Kunden behövde hjälp med merch till en mässa så vi tog fram mössor med brodyr från Stanley/Stella, tote bags från Stanley/Stella, termosar med tryck och anteckningsblock med tryck från återvunnet material med tillhörande penna. Efter mässan har vi hjälpt till vid flera tillfällen med att ta fram profilkläder och produkter där det alltid är fokus på miljövänliga alternativ.

We found SWAGG through research. With their sustainable choice of products and their great customer support, they convinced us to become a customer for our Nordic regions.

- Kathrin Kurtz, Regional Marketing Manager

Mariestads x Swagg

Mariestads hade en önskan om att skicka ut ölglas till de som genomfört den svenska klassikern. Swagg hjälpte till med att trycka glasen, packa glasen, ta fram en exklusiv förpackning, hantera bokning och utskick till 800 privatpersoner. Resultatet blev så bra att vi kommer att få ansvaret att ta hand om processen i år igen.

Tack för förtroendet Spendrups Bryggeri!

Swagg tog an sig uppgiften på ett kreativt och lösningsorienterat vis. Innan jag hann briefa dem på typ av kartong tog de fram ett mycket fint förslag som vi körde på. De var med andra ord steget före. När det krånglade med utskicken till konsument var Swagg snabba med en lösning och jobbade ihärdigt på tills sista kartongen var utskickad. Mycket imponerad över denna process och det kändes tryggt att ha Swagg som part här.

- Maria Berggren, Produktchef Spendrups Bryggeri

Ingrid x Swagg

Ingrid - Delivery Platform är en lojal kund hos Swagg sedan 2019 och vi har tidigare hjälpt företaget med flera t-shirts och hoodies med tryck. Denna gång beställde de ett antal produkter från oss, inklusive blyertspennor från Swagg, WIPPER kulspetspennor, musmattor för kontoret samt NAMBUS webkameraskydd.

Vi gjorde även en notepad A5 med 25 sidor på deras begäran. Vi är stolta över att ha haft Ingrid som kund i flera år och hjälpa dem att skapa anpassade produkter för deras företag.

Swagg är glada att kunna hjälpa till att förbättra Ingrids varumärkesbild genom högkvalitativa tryck och tillförlitliga profilprodukter. Tack för att ni valde Swagg, Ingrid!

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!