Kundcase x Swagg

Här presenterar vi några spännande samarbeten och vägen fram till rätt profilkläder och profilprodukter för flera företag. Utifrån kundens önskemål och behov arbetar vi aktivt för att komma fram till rätt lösning för dig och ditt företag för att synas på rätt sätt.

Ingrid x Swagg


Ingrid - Delivery Platform är en lojal kund hos Swagg sedan 2019 och vi har tidigare hjälpt företaget med flera t-shirts och hoodies med tryck. Denna gång beställde de ett antal produkter från oss, inklusive blyertspennor från Swagg, WIPPER kulspetspennor, musmattor för kontoret samt NAMBUS webkameraskydd.

Vi gjorde även en notepad A5 med 25 sidor på deras begäran. Vi är stolta över att ha haft Ingrid som kund i flera år och hjälpa dem att skapa anpassade produkter för deras företag.

Swagg är glada att kunna hjälpa till att förbättra Ingrids varumärkesbild genom högkvalitativa tryck och tillförlitliga profilprodukter. Tack för att ni valde Swagg, Ingrid!

Mariestads x Swagg


Mariestads hade en önskan om att skicka ut ölglas till de som genomfört den svenska klassikern. Swagg hjälpte till med att trycka glasen, packa glasen, ta fram en exklusiv förpackning, hantera bokning och utskick till 800 privatpersoner. Resultatet blev så bra att vi kommer att få ansvaret att ta hand om processen i år igen.

Tack för förtroendet Spendrups Bryggeri!

Swagg tog an sig uppgiften på ett kreativt och lösningsorienterat vis. Innan jag hann briefa dem på typ av kartong tog de fram ett mycket fint förslag som vi körde på. De var med andra ord steget före. När det krånglade med utskicken till konsument var Swagg snabba med en lösning och jobbade ihärdigt på tills sista kartongen var utskickad. Mycket imponerad över denna process och det kändes tryggt att ha Swagg som part här.

- Maria Berggren, Produktchef Spendrups Bryggeri

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!