Digitala tryck

Om du har en design som är antingen i flerfärg, i riktigt små detaljer eller kanske ett fotografi som du vill ha tryckt på olika plagg, då är ett digitalt tryck vägen att gå. Med DTG och Latexprint öppnas möjligheterna upp för mer avancerade illustrationer.

Om digitala tryck

Latextryck är en ny miljövänlig tryckmetod som möjliggör för fullfärgstryck. Processen går till som så att din design skrivs digitalt på ett latexpapper som därefter får en bas med färg som sedan pressas på ditt valda plagg. Latexprint är bäst lämpat för tjockare plagg som exempelvis Hoodies. Väljer man denna tryckmetod med en bas av GOTS-cetifierad tryckfärg så är det en av de mest miljövänliga alternativen på marknaden.

Den andra digitala tryckmetoden vi erbjuder kallas Direct to garment ? även kallat DTG. Detta är en perfekt metod för dig som vill trycka en mindre upplaga med ett fullfärgsmotiv. Denna metod är bäst lämpad på tunnare plagg som T-shirts. På ljusa plagg trycks din design direkt in i plagget. Färgen är vattenbaserad och miljövänlig. Resultatet ger en ?no-feel?-känsla.

Mörka plagg förbehandlas med en spray för att den vattenbaserade tryckfärgen ska få fäste och skapa ett färgstarkt resultat. Samtliga digitaltryck har hög hållbarhet och kvalitet.

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!